Over ons

Wie zijn wij?

CM projectontwikkeling is een toonaangevend projectontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige en duurzame vastgoedprojecten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel commerciële als residentiële vastgoedprojecten.

Wij hechten veel waarde aan open communicatie en samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun wensen en verwachtingen volledig begrijpen. Onze projectmanagers werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt voltooid.

Bij CM projectontwikkeling staan we bekend om onze hoge kwaliteitsnormen, onberispelijke afwerking en uitstekende klantenservice. Wij geloven in het opbouwen van lange-termijnrelaties met onze klanten door hen te voorzien van een eerlijke, transparante en betaalbare service.

Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is CM projectontwikkeling een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame vastgoedontwikkeling.

Onze partners

Aannemersbedrijf MESA

Aannemersbedrijf Mesa is een toonaangevend aannemersbedrijf dat al jaren succesvol projecten uitvoert in de regio. Wij hebben een uitgebreide ervaring en kennis in diverse renovatie- en verbouwingsprojecten, variërend van kleine tot grote projecten. Onze medewerkers zijn getraind en gekwalificeerd om elk project snel, efficiënt en met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit te voeren.

CM Bouwbedrijf

CM bouwbedrijf is een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw projecten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en heeft een reputatie opgebouwd vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de projecten die ze opleveren. Het team van ervaren professionals werkt nauw samen met klanten om hun visie te realiseren.

BEAL Engineering

Beal engineering is gespecialiseerd in diverse bouwkundige disciplines, zoals planuitwerking, bouwmanagement, plantoetsing en duurzaamheid. Het bureau staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen en heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele partner.

 

0

PROJECTEN AFGEROND

0

PROJECTS ZELF ONTWORPEN

0

IN ONTWIKKELING

0

PROJECTEN

Neem contact met ons!